Lapin Insinöörit ry:n säännöt uudistetaan

3.5.2018

Lapin Insinöörit ry:n säännöt uudistetaan.

Lapin Insinöörit ry:n johtokunta on esittänyt yhdistyksen varsinaiselle kokoukselle sääntöjensä uudistamista Insinööriliiton mallisääntöjen mukaisiksi. 13.4.2017 kevätkokouksessa uudet säännöt hyväksyttiin ensimmäisen kerran. Yhdistyslaki vaatii, että säännöt on hyväksyttävä kahdessa varsinaisessa yhdistyksen peräkkäisessä kokouksessa eli sääntöuudistusasia tulee olemaan esillä toisen kerran tämän vuoden syyskokouksessa.

Yhdistyslaki on muuttunut sääntöjemme voimassaoloaikana jonkin verran, joten sääntömme eivät täysin vastaa uuden lain vaatimuksia. Uudessa sääntöehdotuksessa on mm. jäsenten oikeuksia ja velvollisuuksia kuvattu selkeämmin.

Lapin Insinöörien toiminnassa mikään ei muutu sääntömuutoksen vuoksi. Näkyvin muutos on, että johtokunta vaihtuu hallitukseksi (ministerihattuja ei kuitenkaan jaeta). Tavoitteemme on, että sääntöuudistus saadaan tehtyä ja uudet säännöt voimaan ensi syksyn varsinaisessa kokouksessa.

Jos sinua jokin askarruttaa sääntömuutoksessa, ota pikaisesti yhteyttä johonkin hallituksemme jäseneen ja kerro huolesi.

 

Lapin Insinöörit ry säännöt