Tietoa meistä

 

 

Lapin Insinöörien toiminta

Lapin Insinöörit ry. on ollut ajamassa insinöörien etuja jo miehen iän verran. Historian vuosikymmenemme on koottu yhteen puheenjohtajamme toimesta.

Yhdistystoiminnan virallisempaan toimintaan kuuluu mm. syksyisin tehtävä tulevanvuoden ohjelman suunnitteleminen tapahtuminen ja jäsenetuineen. Kaiken tekemisen taustalla ovat yhdistyslaki sekä Lapin Insinöörit ry:n säännöt.

Yhdistyksen toiminnan pohjana ovat myös missio ja arvot. Arvot perustuvat kattojärjestömme, Insinööriliiton arvoihin, jotka olemme avanneet yhdistystasolle sopiviksi ja jäsenille läheisiksi.

Tulevaisuuden pohtiminen on luonnollinen osa jokaisen yhdistyksen olemassaolossa. Lapin Insinöörit ry:ssä olemme kirjanneet ylös ajatuksia tulevaisuuden toimintamaisemasta. Noiden ajatuksien pohjalta on luotu tavoitteita tulevaisuudellemme eli visio 2010. Strategiamme tähtää vision toteutumiseen.

Näillä edellä mainituilla asioilla pyrimme saamaan toiminnastamme tavoitteellista, suunnitelmallista ja ennen kaikkea jatkuvaa.Jäsenistömme äänen kuuleminen on tärkeää. Siksi suoritammekin jäsentyytyväisyyskyselyjä, jotta löytäisimme ne oikeimmat toiminnan muodot.

Pyrimme olemaan ajan hermolla ja vaikuttamaan myös yhteiskunnallisiin asioihin, kuten insinöörien koulutukseen. Vaikuttamiseen liittyvät mm. julkisuuteen annettavat kannanotot.