Urasampo-webinaarit 2019

Maaliskuussa viisi Urasampo-webinaaria

Urapalveluja korkeakoulutetuille tuottava Urasampo tarjoaa maaliskuussa viisi webinaarikoulutusta. Työnhakutaitoihin, urasuunnitteluun ja työelämäosaamiseen keskittyvissä webinaareissa ovat kouluttajina ura-asiantuntija Jaana Lauri ja sometaivaan nouseva tähti Riikka Annika Keskitalo.

Kevään aiheiden lisäksi Urasammon tallennekirjastossa on tällä hetkellä katsottavissa kahdeksan aiempaa webinaaria. Kaikki Urasammon palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

* * * * * *

Johdatus nykyaikaiseen työnhakuun (keskiviikko 13.3.)

Tehokas työnhaku lähtee oman osaamisen tunnistamisesta ja omien vahvuuksien markkinoimisesta työnantajalle. Miten kohdistat työnhakusi yrityskohtaisesti? Millainen hakutapa herättää rekrytoijan mielenkiinnon?

* * * * * *

Valmistautumalla hyöty irti rekrymessuista (maanantai 18.3.) 

Tahtovatko messuvierailusi mennä päämäärättömäksi kiertelyksi? Tarvitsetko konkreettisia toimintasuunnitelmaa ja järkevää taktiikkaa? Kuten niin monessa muussakin asiassa, huolellisella valmistautumisella moninkertaistat onnistumismahdollisuutesi.

* * * * * *

Jos et sä soita (tiistai 19.3.) 

Kuinka lähestyä potentiaalista työnantajaa, jota et ennalta tunne? Miten jätät mahdollisimman hyvän vaikutuksen? Niin sanotut kylmät puhelut ovat nykyisin merkittävä osa tehokasta piilotyöpaikkojen metsästämistä. Millaisen tavoitteen asetat puhelulle, miten valmistaudut ja jätät itsestäsi vakuuttavan kuvan?

* * * * * *

Avaimet onnistuneeseen haastatteluun (keskiviikko 20.3.)

Työhaastattelu on erinomainen, usein ainutkertainenkin mahdollisuus tuoda osaamisensa esille. Miten haastatteluihin voi ja kannattaa valmistautua? Mitä rekrytoija sinulta odottaa?

* * * * * *

Henkilöbrändin rakentaminen verkossa (tiistai 26.3.)

Henkilöbrändi kertoo osaamisesta, kokemuksesta ja kiinnostuksen kohteista enemmän kuin pelkkä CV. Vahva henkilöbrändi on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden työelämätaidoista, joka vahvistaa uranäkymiä, palkkapussia ja tehtyä myyntiä. Mutta mistä aloittaa? Mitkä kanavat kannattaa ottaa haltuun?

* * * * * *

Ilmoittaudu mukaan Urasammon nettisivuilla! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen webinaaria.

* * * * * *

VertaisVerkossa haku seuraavaan ryhmään

Koko Pohjois-Suomen korkeakoulutetuille ja korkeakouluopiskelijoille suunnatussa VertaisVerkossa haku on tällä hetkellä käynnissäseuraavaan ryhmään. Kokonaan verkossa läpikäytävä ryhmäprosessi koostuu asiantuntijaluennoista, itsenäisistä välitehtävistä sekä viikoittaisista pienryhmätapaamisista verkossa. Jos kaipaat toimivia työkaluja ja sparrausta työnhakusi tueksi, lue lisää ja hae mukaan!

http://urasampo.fi

https://mailchi.mp/764eb0c2d4b9/urasampo-maaliskuussa-5-maksutonta-webinaaria